ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L'AMPA

Us convoquem a l'Assemblea General Ordinària de l'Associació de Pares d'Alumnes del Col·legi Sant Josep, la qual tindrà lloc el dijous 11 de juny de 2015 a 2/4 de 9 del vespre, a l'aula polivalent de l'escola.
És molt important que el màxim de famílies assistiu a aquesta reunió perquè és on l'AMPA us mostra la memòria de tot el que s'ha fet aquest any i el que pensem portar a terme el curs vinent. També podeu expressar aquelles idees o motivacions (possibles xerrades, cursos, extraescolars,.. etc).
En aquesta assemblea la direcció de l'escola fa un petit balanç del curs i presenta algunes novetats importants de cara el proper curs.
Com cada any, cal procedir a la renovació parcial de la junta i és per això que comptem amb la vostra col·laboració desinteressada per cobrir aquestes vacants.
Per aquest motiu, totes les famílies que tinguin ganes de formar part d'aquest equip a partir del curs 2015-2016, només cal que omplin la butlleta adjunta i que la presentin a l'escola abans del proper 11 de juny.

En acabar tindrem un pica-pica per a tothom!!!!!

US ESPEREM!!!

Comentaris