Festa final de curs 2022 - 2023


El proper divendres 16 de juny a partir de les 19h tindrà lloc la Festa de Final de Curs 2022-2023 a les instal·lacions del col·legi.

La festa començarà a les 19h amb una gran varietat d'activitats per a petits i grans: un inflable, jocs de fusta gegants, trenes de colors, tatuatges, un taller de disseny de samarretes (es demana als participants al taller que portin la samarreta blanca de casa), i algunes activitats extra sorpresa.

A les 21 s'oferirà un sopar als assistents que prèviament hagin adquirit els seus tiquets, i que consistirà en un entrepà de botifarra, patates xips, gelat i refresc. (data límit per comprar tiquets 05/06).

A les 21:30h podrem gaudir d'una actuació musical en directe, amb David Trias, i per posar fi a la festa, acabarem jugant al Frikibingo. 

Durant tota la festa hi haurà disponible un servei de barra per tal que els assistents puguin refrescar-se mentre gaudeixen de les diferents activitats programades.

Des de l'Associació de Famílies del Col·legi Sant Josep de Navàs us convidem a tots a unir-vos a aquesta festa per acomiadar el curs en companyia de familiars, amics i companys, celebrant els moments compartits al llarg d'aquest curs acadèmic.



No deixeu que us ho expliquin, veniu!


Comentaris